Beach Pebbles hetzelfde als split?

Een vraag die we vaak krijgen is, zijn de Beach Pebbles en split steentjes hetzelfde? De korte antwoord daarop is nee. De lange antwoord daarop is, dat de Beach Pebbles overeenkomen met de grind en niet met het split. Omdat het grind, net zoals de Beach Pebbles worden gewonnen bij rivieren, hebben ze dezelfde vorm. Door het water hebben de Beach Pebbles een natuurlijke en ronde vorm gekregen. Ga jij binnenkort Beach Pebbles toepassen in jouw tuin? Twijfel niet langer en bestel het gewoon op Siergrind33.nl. Ook voor split zoals Basalt split bij Siergrind33.nl voor de beste prijs.

Siergrind33

Wanneer u het split besteld bij Siergrind33.nl doe u dit met de allerbeste service. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kunt u het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat u (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kunt u vanuit het gemak van uw eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wilt u liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kunt u ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt u door een van de medewerkers rondgeleid en kunt u het complete aanbod kijken. Let op, het magazijn bezoekt u wel alleen op afspraak. Dit omdat er in het magazijn door de dag heen niet altijd iemand beschikbaar is. Gaat u binnenkort een afspraak inplannen?

 

Naast het split en grind kunt u in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisbaan gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.