Boxspring

panna-elektr_niet-opgemaakt_1Mijn nieuwe boxspring is deze week binnen gekomen, de boxspring heb ik volledig zelf samen mogen stellen en is geheel compleet met hoofd en voetenbord.  Ook het matras en top matras is afgesteld naar mijn persoonlijke voorkeur. Persoonlijk vind ik het erg fijn om een stevig te liggen, maar ik mag best een beetje wegzakken in het bed. Het matras dat ik heb gekozen heeft een wat stevigere ligging en  het top matras dat op het bed ligt is een stuk zachter, waardoor ik toch een beetje het gevoel heb dat ik lekker in het bed weg kan zakken. Daarnaast houd ik op deze manier ook nog genoeg warmte vast in de winter.

Qua uitstraling is het bed een echte aanvulling op de slaapkamer. De boxspring komt goed tot zijn recht, want in de slaapkamer valt hij erg op. Het bed geeft ook direct een beter uitstraling aan  de gehele slaapkamer. De slaapkamer ziet er een stuk moderner uit , het is elke avond opnieuw echt een plezier om er te slapen. stockholm_elektrisch_ladyhb_actie

Ook het design van het bed konden we geheel zelf bepalen. Zo hebben we een boxspring model uitgekozen dat helemaal bij onze smaak paste. Toen we het model uit hadden  gekozen, konden we kiezen uit verschillende luxe stoffen die je ook even kon voelen doormiddel van een stofstalenboek.
Uit eindelijk hebben we zelf een keuze gemaakt om geen hoofdbord maar alleen een voeten bord aan het bed toe te voegen, omdat wij thuis al een soort van hoofdbord achter ons bed hebben staan.
Dit was echter geen probleem omdat alles los bijbesteld kon worden. Wij zijn erg tevreden met onze nieuw boxspring, we zouden iedereen aanraden om voor een boxspring te gaan in plaats van een normaal bed.

Ook de winkel waar wij onze nieuwe boxspring hebben besteld was echt top. We zouden iedereen zeker aanraden om hier eens te gaan kijken wanneer men op zoek is naar een goede boxspring.