Combineer een beton schutting met schanskorven

Een moderne uitstraling tegenwoordig is betonnen schuttingen combineren met schanskorven. De combinatie tussen deze beide schuttingen zorgt voor een erg mooi eindresultaat die je niet bij vele schuttingen zult vinden. Wij raden je aan om de steentjes van de schanskorven in dezelfde kleur te nemen als de kleur van de beton schutting. Zo creëer je een mooi geheel bij het plaatsen van een schutting. Nu hoor ik je denken? Waar kan ik deze schuttingen bestellen?

Schutting33

Schanskorven en schutting beton kopen bij Schutting33.nl. Schutting33 biedt je de laagste prijsgarantie op betonnen schuttingen, de allerbeste kwaliteit en een ruime showtuin waar je diverse motieven van de beton schutting kunt gaan bekijken. Bij het bestellen van een beton schutting kun je jouw levering binnen 1-2 weken aan huis verwachten. Ook is de webwinkel van Schutting33 voorzien van SSL-beveiliging, zo zijn je gegevens altijd privé op de website. De beton schuttingen zijn in verschillende hoogtes en lengtes te verkrijgen. Je kunt zelf kiezen om de beton schutting zelf te monteren met de handleidingen van Schutting33, echter moet je wel rekening houden met het feit dat je dan aan de slag gaat met erg zware materialen.

 

Iedere tuin is anders, ook de inrichting van een beton schutting verschilt per situatie. Daarom worden de betonpalen voor de beton schutting geleverd vanaf een hoogte van 40 centimeter boven maaiveld tot een hoogte van 280 centimeter. Het gedeelte wat onder het maaiveld komt is 50 centimeter. Elke betonpaal weegt ongeveer 80 kilogram, dit varieert natuurlijk bij de hoogte van de paal. De betonpanelen zijn 200 centimeter lang en 40 centimeter hoog. Je kunt de panelen opstapelen tot maximaal 7 stuks hoog (280 centimeter). Elke betonpaneel weegt ongeveer 50 kilogram. Natuurlijk is dit erg zwaar en daarom wordt het aangeraden om een beton schutting minstens met 3 personen te plaatsen.