Creëer een moderne eigen stijl in je woning met meubelen van Sevn

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur een unieke en vooral hele eigen stijl mee te geven, dan kun je natuurlijk beter niet naar meubelgiganten als IKEA gaan. Als je daar iets niet zult vinden, dan is het wel een unieke en eigen stijl. Juist omdat het zulke gigantisme meubelzaken zijn die je overal in en buiten Nederland tegenkomt, is het assortiment ook ontzettend standaard. De Benny stoel die je in Zuid-Amerika in de IKEA kunt kopen is identiek aan de Benny die je in Nederland kunt aanschaffen. Het is massaproductie van dezelfde designs op grote schaal. Dus als je een IKEA interieur samenstelt, dan is er een grote kans dat je elders een vergelijkbaar interieur tegenkomt. Verder is de kans bijna 100% dat je de individuele meubelen en artikelen van jouw interieur sowieso ergens anders tegenkomt. Dus uniek en origineel kun je een dergelijk interieur niet noemen. Zelfs met de meest rare samenstellingen van meubelen die totaal niet bij elkaar passen, maak je nog altijd gebruik van individuele meubelen die door heel veel andere mensen ook gekocht worden. Om dit te voorkomen, doe je er goed aan om te winkelen bij de wat kleinere meubelzaken. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Eigenstijl Wonen. Hier kun je mooie unieke meubelen kopen van topmerken als Sevn. Zo kun je hier bijvoorbeeld een mooie Sevn hoekbank kopen die je interieur op een originele wijze kan verrijken. Een hoekbank zelf is uiteraard niet bepaald origineel, maar dat kun je oplossen door een Sevn hoekbank te kopen. Dit geldt ook voor een fauteuil of een stoel van dit merk. Ook deze vind je in de meubelzaak van Eigenstijl Wonen. Als je nieuwsgierig bent naar de verschillende  mogelijkheden met Sevn meubelen, dan kun je van te voren alvast even een kijkje nemen op de website van eigenstijlwonen.nl. Hier kun je dan meteen zien door wat voor een stijl deze Sevn meubelen worden gekenmerkt. Als deze stijl je bevalt, dan kun je of meteen een Sevn hoekbank of fauteuil bestellen of juist even langskomen in de showroom van Eigenstijl Wonen. Met banken en stoelen is het immers ook van belang dat ze lekker zitten. Via een site je echter alleen zien of ze meubelen er leuk uitzien. Maar het comfort kun je via foto’s niet testen. Om die reden is het dan ook goed om voor een bank, stoel of fauteuil even langs te komen in de showroom van Eigenstijl Wonen. 

Bestel jouw gewenste Sevn meubelen bij Eigenstijl Wonen

Mocht je een Sevn stoel of hoekbank willen bestellen, dan kun je dat meteen regelen via de website van eigenstijlwonen.nl. Je kunt zoals gezegd eerst langskomen in de showroom en daarna bestellen, maar je kunt de meubelen ook direct via de site toevoegen aan de winkelwagen. Dit geldt uiteraard ook voor de vele andere meubelen van andere merken. Denk bijvoorbeeld aan meubelen zoals:

  • Salontafels
  • Kasten
  • Eetkamerstoelen

Vragen? Neem contact op met Eigenstijl Wonen

Als er dingen onduidelijk zijn of als je een vraag hebt over een bepaalde meubel, dan kun je altijd even contact opnemen met Eigenstijl Wonen of gewoon even langskomen in de Showroom.