De eigenschappen van een afzuigventilator

Een goede ventilator is erg belangrijk in je kweekruimte. De ventilator zorgt voor frisse lucht en zuigt al te warme lucht uit de ruimte. De ventilator, ook wel het slakkenhuis genoemd, maakt gebruik van een afzuigventilator. Dit is een effectieve manier om de eerder genoemde luchtstroom in de kweekruimte te reguleren. Je kunt de afzuigventilator speciaal op maat laten maken voor je eigen ruimte.
60cm1
In het assortiment
In het assortiment van Growexpert vind je altijd de beste afzuigventilator. Zo is er keuze uit veel verschillende maten en is er dus altijd één geschikt voor je kweekruimte. Bij grote ruimtes is het normaal om een grotere afzuigventilator aan te schaffen, omdat de hoeveelheid lucht die verwerkt moet worden groter is.

Laat je informeren
Ben je een beginnende kweker? Dan heb je waarschijnlijk nog niet de optimale kennis over de manieren van ventilatie. Ervaren kwekers zijn beter op de hoogte van de geschikte ventilatoren. Als je niet zeker weet welke voor jou het beste is, dan kun je eens rondvragen bij andere kwekers, maar ook vrijblijvend bellen met de vakkundige medewerkers van Growexpert. Growexpert informeert je graag over de mogelijkheden en beste ventilatoren. Ook kun je meer te weten komen over de afzuigventilator.