De mooiste badkamers in Tilburg vind je bij Jan Van Erp

JanvanErp

Heb je al een tijdje dezelfde badkamer en is je smaak veranderd en wil je jouw badkamer daarom graag laten renoveren? Dan ben je voor badkamers Tilburg bij Jan Van Erp absoluut aan het juiste adres. Dit is namelijk de grootste badkamerspecialist in Zuid Nederland die al meer dan 55 jaar toonaangevende ervaring heeft in tegels en sanitair. Hierdoor zul je altijd de badkamer vinden die bij jouw past.

Deskundig advies van een echte vakman 

badkamers Tilburg

Jan Van Erp heeft een tal showroom door heel Nederland. In deze showrooms zijn zeer veel verschillende concepten van de badkamers te vinden die het bedrijf aanbiedt. Hierdoor zul je het gevoel en de sfeer van de badkamer gelijk kunnen ervaren. In de showroom word je vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de echte vakmannen. Door de veel ervaring die zij in de loop van de jaren hebben opgedaan kunnen zij jou optimaal helpen. 

 

Maak gebruik van een vrijblijvende offerte 

Het is mogelijk om bij Jan Van Erp een afspraak te maken met een van de vakmannen. Je zult dan worden rondgeleid door een van de showrooms. Na de rondleiding zal er een vrijblijvende offerte worden opgesteld. Wanneer je hiermee akkoord gaat zal de badkamer snel worden geleverd en worden geplaatst door het professionele montageteam.