De sanibroyeur is de ideale oplossing!

Bent u op zoek naar een Sanibroyeur? Dan bent u aan het juiste adres bij Sanispecials!

De rioolafvoer verbouwen kost vaak een hoop tijd en geld. Vandaar dat veel plannen om een nieuwe badkamer op een andere plek te maken gauw worden vergeten… maar gelukkig is er een goedkope oplossing voor dit probleem. Met een Sanibroyeur toilet of vuilvermaler kunt u namelijk van elke kamer een badkamer maken, of er nu de juiste afvoer beschikbaar is of niet.

Hoe werkt een Sanibroyeur?

De Wc’s van Sanibroyeur werken door middel van een vuilvermaler. Bij een normale toilet afvoer wordt al het vuil door een grotere afvoer naar het riool wordt gebracht, maar deze vermalers werken ook met een kleine waterafvoer. Wanneer u doorspoelt zorgt de zwaartekracht ervoor dat het vuil naar de vermaler wordt geduwd. Deze vermaalt het vuil dan in kleine stukken, waardoor het gemakkelijk door een standaard PVC buis kan.

Wat heeft u nodig voor een Sanibroyeur?

Het is belangrijk dat u voor de installatie van een Sanibroyeur controleert of u beschikt over een water toe- en afvoer en een stopcontact. Wanneer u dit heeft, is het mogelijk om een Sanibroyeur te installeren.

Naast de verkoop van een Sanibroyeur, verkoopt Sanispecials nog meer. Zo verkopen ze verschillende producten voor de keuken, toilet of badkamer. Ze hebben meer dan 300.000 producten in hun assortiment en daarnaast hebben ze ook nog 100.000 producten van de 300.000 producten op voorraad. Hierdoor kunnen de meeste producten snel geleverd worden.