Dit is de makkelijkste manier om je tapijt te reinigen

Heeft u tapijttegels in uw huis of kantoor en zijn ze vuil geworden? Geen paniek! U hoeft niet meteen de hele vloerbedekking te vervangen. In plaats daarvan kunt u eenvoudig vlekken van de juiste tegels verwijderen zonder de hele vloer schoon te maken. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Het reinigingsmiddel

Allereerst is het belangrijk om een ​​geschikt reinigingsmiddel te vinden. Afhankelijk van het type vlek is het belangrijk om een ​​product te vinden dat deze vlekken verwijdert. Voordat u echter verf, vlekken of andere beschadiging van de tegels verwijdert, moet u ervoor zorgen dat het product geschikt is voor gebruik op tapijten.

Haal wat tapijttegels weg

Dan kunt u onder andere de vuile tapijttegels verwijderen. Dit is het grote voordeel van een tapijttegelvloer; U kunt de tegels van de vloer verwijderen en vervolgens reinigen zonder de rest van de vloer nat te maken of schoon te maken.

Tegels reinigen

Dan is het natuurlijk tijd om de tapijttegel(s) goed schoon te maken. Zoals eerder vermeld, hangt de beste oplossing af van de vlek, maar stromend water is vaak voldoende om de vlek schoon te maken. Als de vlek verdwenen is, kun je de tegel laten drogen voordat je hem weer onder de rest legt. de tegel moet drogen afhankelijk van hoe nat het is, maar 24 uur is vaak genoeg. Is de tegel helemaal droog? Dan kun je hem weer tussen de andere tegels leggen! U kunt geen vlekken meer uit uw tapijttegels verwijderen en zijn ze echt niet meer te redden? Geen paniek! U kunt eenvoudig nieuwe tegels bestellen en tussen de rest van de vloer leggen zonder de hele vloer te vervangen. Op zoek naar goedkope tapijttegels? Bezoek dan zeker vanheugtentaijttegels.nl.