Een urn voor de trouwe viervoeter

Urn kopen

Een dier is net zo goed familie als je andere familieleden. Er is een onbesproken bond tussen mens en dier. Als een dier overlijdt, dan begraven we ze vaak in de achtertuin en maken we een plekje waar we ze kunnen gedenken. Mocht je in de toekomst gaan verhuizen, dan raak je dit plekje kwijt. Hoewel de rol van een dier in huis altijd al belangrijk was is het tegenwoordig nog belangrijker geworden.

Zo geven we dezelfde zorg aan dieren die we aan een naaste zouden geven. Tegenwoordig kan je een urn kopen met de as van je huisdier om ze te herdenken. Hoewel ze er niet meer zijn, zijn ze toch altijd bij je en heb je altijd een plekje in huis om ze herdenken.  

Urn kopen

Een mobiele gedenkplek voor je huisdier

Assieraden shop heeft een breed assortiment aan urnen geschikt om je huisdier te herdenken. De meeste dieren urnen die wij verkopen zijn van klein formaat wat het geschikt maakt voor huis.

Als je een urn gaat aanschaffen, maar je hebt nog geen idee welke urn geschikt is vanwege de hoeveelheid as dan is het aan te raden om bij een dierencrematorium na te vragen. Zij kunnen precies aangeven hoeveel as je uiteindelijk zal krijgen. Dus voordat je een urn aanschaft, kijk eerst hoeveel as je hebt, voordat je een urn koopt.