Extra breed laminaat XXL.

Breed laminaat (XXL) voor een mooi ruimtelijk effect! Bij Tegelmegashop.nl vindt u een mooie selectie extra breed laminaat, ook wel XXL laminaat genoemd, voor de beste online prijs. Zeker wanneer u extra ruimte wilt realiseren is het gebruik van breder laminaat een optie die het overwegen waard is. Met een mooie collectie vindt u bij ons altijd een passende laminaatvloer. Breed laminaat bij Tegelmegashop.nl: Van topkwaliteit, voor de beste prijs, met jarenlange garantie en snel bij u thuis geleverd.

Een ruimtelijk effect met breed laminaat!

Beschikt u over een grote ruimte en overweegt u om hier laminaat in te leggen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om breed laminaat te leggen. Een ruimte komt vaak mooier tot haar recht, wanneer u de vloer met brede laminaatplanken legt. Door de brede planken ontstaat een ruimtelijk effect en krijgt u het gevoel dat de ruimte er ruimer uitziet. Bij Tegelmegashop hebben wij een ruime keuze aan brede laminaatvloeren sommige hebben een verouderde uitstraling, andere beschikken juist over V-groeven. We vinden altijd een brede laminaatvloer die past bij uw wensen. Bekijk ons aanbod op uw gemak online of kom een kijkje nemen in onze showroom. Laminaat breed zorgt dus niet alleen voor het ruimtelijke effect maar de brede planken zorgen ook voor een rustige uitstraling in uw woning.

Breed laminaat, hoe breed is dat eigenlijk?

Wanneer is breed laminaat nou ook echt breed laminaat? Bij Tegelmegashop.nl zien wij breed laminaat vanaf een breedte van 24 centimeter. De meeste standaard brede planken hebben een breedte van 25 centimeter, daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om voor extra breed laminaat te kiezen. Bij dit extra brede laminaat moet u denken aan een breedte van 32 centimeter. Heeft u verdere vragen over ons aanbod breed laminaat, stel ze gerust aan een van onze medewerkers.