Geld besparen met het inrichting van jouw huis

Geld besparen met het inrichting van jouw huis

Met deze tien tips.

Knap dingen op!

1. Verf is een van de voordeligste manieren om een kamer een andere uitstraling te geven. Kies neutrale kleuren die op verschillende manieren in uw huis kunnen worden gebruikt.

2. Raambehandelingen kunnen ook een goede manier zijn om geld te besparen en toch de uitstraling van een kamer te veranderen. Gebruik gordijnen of jaloezieën die gemakkelijk kunnen worden verwijderd en vervangen als uw smaak verandert.

3. Investeer in kwaliteitsmeubelen die jaren meegaan. Koop tijdloze stukken die in meerdere kamers kunnen worden gebruikt in plaats van trendy stukken die snel aan vervanging toe zijn.

4. Vloerkleden zijn een geweldige manier om kleur en patroon toe te voegen aan een kamer zonder de bank te breken. Kijk voor de verkoop of opruiming items om de van uw budget.

Probeer dingen uit

5. Gebruik wat u hebt om uw huis in te richten. Zoek in je eigen huis naar spullen die je kunt hergebruiken of die je kunt omvormen tot iets nieuws. Zet je vloerlampen bijvoorbeeld op een andere plek neer.

6. Doe-het-zelfprojecten kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen en toch de look te krijgen die u wilt. Zoek naar eenvoudige projecten die in een weekend klaar kunnen zijn.

7. Vervang de hardware op kasten en meubels om ze een nieuwe look te geven zonder veel geld uit te geven.

Kunst en bloemen

8. Muurkunst is een andere geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen aan uw huis zonder de bank te breken. Koop in kringloopwinkels, op rommelmarkten en online marktplaatsen voor betaalbare kunstwerken.

9. Kussens zijn een makkelijke en betaalbare manier om de look van elke kamer te veranderen. Mix en match verschillende kleuren, texturen en patronen om een unieke look te creëren.

10. Verse bloemen zijn een geweldige manier om een vleugje elegantie toe te voegen aan elke kamer. Ga naar de plaatselijke boerenmarkt of kruidenier voor seizoens bloemen.

Bron: lampenshoponline.com