Goede loodgieter Alphen aan den rijn ingeschakeld

Het feit dat ik ben gaan zoeken naar een goede loodgieter Alphen aan den Rijn zegt waarschijnlijk al we genoeg toch? Wij hebben sinds kort een prachtige toilet laten plaatsen bij ons thuis. Hier maken we graag gebruik van aangezien deze heerlijk zit en het spoelt goed door, althans tot gisteren…

plumbing-840835_960_720-768x512

Het moment dat ik naar het toilet wilde gaan schrok ik me kapot. Het water stond aan de rand en was er bijna overheen gegaan. Uit paniek heb ik geprobeerd om het water weg te krijgen maar dat is mij helaas niet gelukt waardoor ik genoodzaakt was om er een bedrijf aan te pas laten komen. De hoge kosten om een riool open te krijgen zit ik niet op te wachten waardoor ik op het internet intensief ben gaan zoeken. Dit leidde mij dan ook naar de website van Michel Vooijs. Bij hem is het mogelijk om met garantie het riool snel en goedkoop los te krijgen. Van tevoren ontvang je een duidelijke offerte waaruit je te zien krijgt wat de kosten hiervan gaat worden. Geen gezeur met lange wachttijden maar gewoonweg binnen een half uur bij ons op de stoep staan!