Heel de woning bacterievrij

Kärcher Stoomreiniger

Met een reiniger die op stoom werkt kun je het hele huis schoon en bacterievrij maken, je hebt geen schoonmaakmiddelen meer nodig. De kärcher stoomreiniger is niet alleen eenvoudiger, maar ook veel schoner dan dweilen met een mop bijvoorbeeld. Voor zowel grote klussen als de kleinere oppervlakken kun je ermee reinigen, voor ieder gebruik zijn er speciale accessoires beschikbaar. Voor het watergebruik hoef je geen zorgen te hebben, de stoomreiniger is zeer duurzaam en zuinig in gebruik.

Kärcher Stoomreiniger

Van woonkamer tot badkamer lekker fris en schoon

Of je nu de woonkamervloer moet schoonmaken of de badkamer, met een kärcher stoomreiniger kun je het allemaal doen. Geen chemische schoonmaakmiddelen meer in je huis, maar alleen een apparaat wat werkt op water. Zelfs de voegen in je badkamer die vies en vol kalk zitten maak je simpel met de reiniger schoon. In de keuken komt de reiniger ook van pas, de afzuigkap is meestal een van de vervelendste klusjes. Met de stoomreiniger is deze zo schoon, dit geldt ook voor de spoelbak en het aanrecht.  

Bedrijven gebruiken de stoomreiniger ook

Niet alleen thuis maar ook professionele schoonmaakbedrijven gebruiken de kärcher stoomreiniger. De professionele exemplaren maken niet alleen schoon, deze zuigen ook het water direct weer op. Op deze manier is je vloer niet alleen erg schoon, ook droog zodat je in een handomdraai een nieuwe vloer hebt. Met de hulpstukken kun je ook bijvoorbeeld je bankstel schoonmaken of ander soorten oppervlakken. De exemplaren voor bedrijven herken je aan meer mogelijkheden, ook hebben zij een speciaal vak waar de accessoires in opgeborgen kunnen worden.