Hoe gebruik je steenstrips binnen

steenstrips binnen

Steenstrips binnen zijn folies met het patroon van stenen. Het zijn functionele plakken folie en die gaan lange tijd mee. Je gebruikt ze binnen op verscheidene plekken. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, de keuken en het washok. Het is decoratief gunstig om te gebruiken want het oogt mooi en netjes. Omdat de strips makkelijk te bevestigen zijn, zijn ze erg geschikt om binnen te gebruiken. Hierdoor oogt het netjes en ben je bovendien ook minder geld kwijt aan dure stenen. Het is echter niet slechts te gebruiken in de badkamer, de keuken en washok, maar eigenlijk in alle plekken van het huis, zolang het maar geen water stroomt over de steenstrips. Hier zijn ze namelijk niet tegen bestendig. 

steenstrips binnen

De bevestiging van steenstrips

De bevestiging van steenstrips is zeer eenvoudig. Omdat het een soort folie is kan bijna iedereen het zelf verrichten. Wel is het daarbij belangrijk dat de strips op het juiste formaat worden afgesneden, omdat je anders te grote of te kleine stukken zult hebben en dat ziet er niet zo strak uit. Het is dus een laag folie, waarbij je de beschermlaag eraf haalt en vervolgens je de strips op de plek bevestigt waar jij ze zelf wilt hebben. Het is eenvoudig en iedereen kan het, althans sowieso handiger dan het daadwerkelijk metselen van stenen. 

Het voordeel van steenstrips

Het voordeel van de steenstrips is naast de eenvoudigheid ook vooral de kosten. Het scheelt het inhuren van een metselaar en andere praktische zaken. Bovendien is het aan te raden om gebruik te maken van deze strips omdat je op die manier wat vaker af kunt wisselen in decoratie. De folie is er namelijk niet alleen makkelijk op te zetten, maar ook makkelijk af te halen. Hierdoor kun je eens wisselen van patroon en dit geeft de betreffende ruimte dan telkens een nieuwe look. Zo kun je dus ook eenvoudig veranderen, mocht het patroon je na enige tijd niet meer aanstaan. Kwalitatief zijn de strips ook van zeer goed materiaal omdat ze echte stenen bevatten.