Hovenier Leiderdorp heeft ons goed geholpen

Hoveniersbedrijf Roy Schouten

logoAls je net verhuisd bent en je tuin nog grondig aangepakt moet worden zakt de moed in je schoenen, althans dat is mij in ieder geval wel gebeurt! Tijdens onze verhuizing loop je de hele dag door je tuin heen en dan pas begin je te merken dat het er eigenlijk niet uitziet. Ik zelf ben geen tuinman, zat er dan ook niet op te wachten tot mijn vrouw er iets op zou zeggen. De enige mogelijkheid is dan toch echt om er een bedrijf voor in te schakelen maar wie? Mijn zoektocht op het internet leidde me naar Hovenier Leiderdorp toe. Hun hebben genoeg kennis en ervaring om de wensen van zowel mijn vrouw als ik te vervullen. 20140523_145801_resized-kopie-300x225

Alle wensen worden bekeken.

Dankzij de foto’s die te vinden zijn op hun website hebben we besloten om contact op te nemen met hun. Dit liet Hovenier Leiderdorp niet voorbij gaan, kreeg namelijk als antwoord dat ze de eerstvolgende werkdag al langs konden komen. Dit geeft ons uiteraard een prettig gevoel zodat we alle wensen kunnen bespreken met hun. We hebben hun eerst de tuin laten zien alvorens we onze wensen hadden overhandigd. Dit was geen probleem voor hun en onze wensen gaan vanaf volgende week in vervulling!