Ideeën voor keukenverlichting voor kleine keukens.

Kleinere keukens hebben zeker een groot aantal ontwerpuitdagingen, van het gebrek aan opslag tot minimale vloeroppervlakte. Met enkele verlichtende verlichtingsideeën voor kleine keukens, kunt u zelfs de kleinste kombuiskeuken omtoveren tot de gastronomische oase waar je altijd al van gedroomd heeft.

ideeën voor keukenverlichting voor kleine keukens

De gemiddelde huisomvang waar veel Amerikanen naar op zoek zijn, is niet zo groot als vroeger. Met meer huizenkopers die op zoek zijn naar warmere, intieme ruimtes, worden we allemaal brutaler en creatiever met kleine keukens. Klassieke ontwerpen zoals een hangende kroonluchter boven een eiland zijn prachtig, maar met kleinere keukens zonder eiland, moeten verlichtingsideeën een beetje creatiever worden.

Hanglampen

Hanglampen behoren tot de modernste en meest veelzijdige lampen die u in een keuken kunt gebruiken, zelfs voor verlichtingsideeën voor keukens zonder eiland. Bij vele specialisten zijn er  hanglampen die variëren van chique, minimale pendelarmaturen tot populaire Duo- en Trio-armaturen, samen met opties voor het ontwerpen van je eigen hanglamp met meerdere hangers. Maar voor kleinere keukens raden we over het algemeen proportioneel kleinere pendelarmaturen aan met één tot drie pendelarmaturen. Dit creëert een helder, minimaal brandpunt dat de verticale negatieve ruimte van uw keuken zal opvullen, ongeacht de grootte. Maar ook leeslampen.

Inbouwlampen

Inbouwlampen zijn aantrekkelijke, stijlvolle accenten die schittering of schaduw kunnen verminderen wanneer ze strategisch worden geplaatst. Overweeg voor kleinere keukens om een ​​rij verzonken lampen boven de gootsteen te plaatsen. Dit zorgt voor een zacht, warm licht in ruimtes die doorgaans in het donker worden gelaten, vooral als jouw keuken een gesloten plattegrond heeft. Net als onze hangende armaturen, zijn onze inbouwspots verkrijgbaar in verschillende maten en poortconfiguraties. Overweeg twee of drie poorten voor gebieden die 24/7 bijzonder zwak verlicht zijn. Of ga voor een minimalistische uiterlijk met een enkele poort.

Wandkandelaars

Net als bij verzonken lampen, kunnen wandkandelaars een waardevolle ruimte op het aanrecht besparen. Ze zijn ook een aantal behoorlijk stijlvolle keuzes als je op zoek bent naar armaturen met vaste bedrading of aangesloten op een muur. Of denk aan leeslampen