Industrieel interieur ontwerp

Industrieel interieurontwerp is een super trendy magazijn look die van nature geschikt is voor grote, onvoltooide woonkamers en viert alles wat stoer, vintage en rauw is aan design. Vaak gezien in loft ruimtes en omgebouwde magazijnen, staat de architectuur zelf centraal in industriële stijl. Industriële interieur inspiratie kenmerken zoals onvoltooid beton, blootgestelde bakstenen, stalen / metalen architecturale steunen, blootgesteld kanaalwerk en stalen schuifdeuren zijn maar een aantal voorbeelden. Ga voor inspiratie naar stalen-deur.nu of lees over combinatie stijlen in dit artikel.

Pure industriele stijl

We dachten dat we deze lijst met ideeën voor industrieel interieurontwerp zouden beginnen met een voorbeeld van een onverdeelde industriële stijl die nog steeds als thuis aanvoelt – geen gemakkelijke prestatie met een industrieel ontwerp! Het neutrale kleurenpalet neigt naar warme aardetinten in het leer en het vachtkleed in plaats van koude metalen grijstinten en zwart tinten. Gelaagdheid met decor zoals de kussens, vachtkleed en jute poef voegt een gezellige textuur toe om het robuuste, industriële karakter van de betonnen salontafel en boekenkast te compenseren.

De ruwe balken en het plafond zijn enkele van onze favoriete ideeën voor industrieel interieurontwerp, net als de funky accordeon lamp op de bijzettafel. De sectionale bank zit laag bij de grond en is aanzienlijk en donker om de ruimte te aarden. Alles in dit industriële interieurontwerp is allemaal functioneel, zonder franje – zelfs de klok is functionele kunst. De ruimte is grimmig en gedurfd, maar dit industriële ontwerp gebruikt de juiste mix van elementen om een gezellige lay-out te creëren.

Industriële + eclectische stijl

Dit industriële interieurontwerp speelt de prachtige bakstenen muur af om de industriële interieur esthetiek te versterken. Om een eclectisch gevoel te brengen, worden er een verscheidenheid aan patronen en meubelstijlen gebruikt en wordt alles in een neutraal palet dat leunt naar warmere kleuren gebruiken. De cognac leren bank en het aardkleurige patroon kleed geven een leefbare twist om het magazijnontwerp te compenseren.

Het mengen van materialen zoals leer, jute, hout en metaal geeft woonkamers zoals deze een gelaagde look die de sleutel is om het industriële ontwerp gezellig en pluche te laten aanvoelen. Een van de favoriete industriële ontwerpideeën, het heeft een casual lay-out met asymmetrische meubels en de zachte, afgeronde vorm van de bank! En vergeet niet om enkele planten op te nemen in de industriële stijl mix – organische accenten zoals deze nemen onmiddellijk de rand van industrieel interieurontwerp weg.