Je eigen mancave is niet compleet zonder deze dingen

Het is toch wel de droom van iedere man én vrouw: een eigen plekje om lekker met vrienden en bekenden ongestoord een feestje kunnen bouw. Of dit feestje nou aan een barmeubel is of je laat het barmeubel achterwege en je ploft lekker op de bank neer en gaat lekker gamen. Voor iedereen ziet deze avond er anders uit. In dit artikeltje word je meegenomen langs verschillende mogelijkheden. Natuurlijk ben je geheel vrij om een eigen invullen te geven aan de (wo)mancave, maar een beetje inspiratie is nooit weg. Wellicht ontstaat juist hierdoor jouw favoriete plekje!

Details maken het verschil

Met alleen een leuke bar, een dartbord en wat stoelen heb je een mooie basis, maar gezellig is het nog niet. Daarom is het erg belangrijk om te bedenken welke decoratieve items je gaat neerzetten. Denk aan een stijl die je wilt neerzetten. Wellicht een amerikaanse stijl met Route 66 bordjes, kentekens en neon-verlichting. Zo creëer je snel een eenduidige stijl die erg herkenbaar is. Het is een stijl waar eenvoudig aan vast te houden is. Wellicht is een rustige landelijke stijl leuk als inrichting. Dit zorgt voor niet teveel afleiding en geeft een huiselijke sfeer.

Met verlichting zorg je voor die finishing touch

Verlichting is belangrijker dan je denk. Je houdt het toch niet enkel bij een vloerlamp en die oude lamp die al jaren aan het plafond hangt? Neem de mogelijkheid van LED-verlichting eens in de overweging. Deze verlichting is namelijk van kleur te veranderen waardoor je op ieder moment de sfeer kunt aanpassen naar die op dat moment gewenst is. Intensief gamen? Zet de verlichting op blauw voor weinig afleiding. Is het tijd voor een feestje? Zet ze op alle kleuren van de regenboog en ga met de voetjes van de vloer.