Keramisch parket is eenvoudig te onderhouden

In tegenstelling tot een echte houten vloer, is keramisch parket eenvoudig te onderhouden. Wanneer er eten of drinken over een houten vloer valt, is het vaak een onmogelijke klus om het schoon te maken. Dat is nu verleden tijd. Keramisch parket heeft de look die je zoekt, maar heeft de voordelen van tegels. Keramisch parket en hout lijkt zoveel op elkaar, dat je het verschilt tussen beide niet ziet. Daarnaast is keramisch parket een stuk goedkoper als een authentieke houten vloer. Kies voor de juiste voegmortel, de juiste afwerking en je bent verzekerd van een fantastisch eindresultaat.

Voor iedere ruimte een passend keramisch parket bij Tegels33.nl. Of je nu zoekt naar keramisch parket voor in de woonkamer, badkamer, keuken of toilet; bij Tegels33 vindt je altijd wat je zoekt. Het assortiment van keramisch parket is erg ruim en divers. De showroom is gevestigd in Venlo. Daar kun je meer dan 50 tegels bekijken die zijn verwerkt als tegelvloeren, en ook een aantal tegels die als wand zijn verwerkt. Het aanbod is erg divers, zo zijn er ook tegelstroken, mozaïektegels en natuursteen tegels te bekijken in de showroom. Ook voor tegel toebehoren zoals de voegmortel of tegellijm kun je gewoon terecht op Tegels33.nl

Voor de beste prijzen, is het zeker verstandig om te bestellen bij Tegels33.nl. Alle prijzen die online staan tentoongesteld op de webwinkel zijn per m². Om je zekerheid te geven wordt bij Tegels33 de laagste prijsgarantie gegarandeerd! De gewenste tegels worden door heel Nederland (excl. Waddeneilanden), Duitsland en België bezorgd. Er worden vaste verzendkosten berekend en bestel je meer dan 40 m², dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Bekijk snel het aanbod van Tegels33 en maak je besluit. Je kunt eenvoudig online of in de showroom jouw tegels naar wens bestellen.