Lichtkoepel gekocht

Lichtkoepel

Sinds kort heb ik eindelijk een lichtkoepel gekocht. Ik heb een geweldige hobby die in de loop van de jaren flink is gegroeid. In eerste instantie zat ik op zolder, maar daar was de ruimte te klein aan het worden. Mijn grootste wens om een tuinhuisje te krijgen waar ik mijn hobby verder in kon uitvoeren.

Inmiddels is deze wens uitgekomen en kan ik heerlijk mijn hobby uitvoeren. Elke keer kan ik mij spullen laten staan om de volgende dag er weer mee verder te gaan. Echter had dit huisje wel een nadeel, het was erg donker. Zodra ik hier aan de gang wilde gaan moest ik eerst de lamp aan zetten, anders kon ik weinig zien.

Lichtkoepel

Dankzij mijn lichtkoepel geen lamp meer nodig

Via de website van Lichtkoepels.info is mijn tuinhuisje omgetoverd tot een waar paradijs. Want nu heb ik hier een koepel in laten plaatsen en hiermee is overdag een lamp aan doen niet meer nodig. Voordeel is dat er overdag veel lichtinval in is en dat is erg prettig. Tevens kan ik dit open zetten voor een beetje extra zuurstof. Heerlijk even ventileren nadat ik bijvoorbeeld aan het verven ben geweest. De deur hoef ik dan niet meer open te zetten.

Ben jij ook op zoek naar een mooie koepel, vraag dan om advies op maat. Hierdoor heb ik een goede keuze kunnen maken en daar ben ik erg blij mee.