Lichtkoepels laten een ruimte groter lijken

logo-bouw-handel

lichtkoepelHet huis dat ik pas heb gekocht is echt mijn droomhuis. De locatie van het huis is ook nog eens ideaal ten opzichte van de stad. Eigenlijk had ik niks aan het huis op te merken totdat ik doorkreeg dat de woonkamer niet goed tot zijn recht kwam door een gebrek aan zonlicht. Het gebrek aan natuurlijk licht zorgde ervoor dat de ruimte heel erg klein leek en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Om dit probleem op te lossen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

Lichtkoepels

Voor mij was het de ideale oplossing om lichtkoepels te plaatsen. Het idee heb ik gekregen, doordat ik in een woonmagazine aan het bladeren was. In dit magazine stond een voor en na afbeelding van een woonkamer waar een lichtkoepel was geplaatst. Zo’n lichtkoepel was precies wat ik nodig had, omdat de ruimte op de na foto er stukken beter uitzag en een stuk ruimtelijker.

lichtkoepel ventilatieMijn zoektocht is toen verder gegaan via het internet. Al snel kwam ik op de website van Bouw-handel waar zij een ruim aanbod aan lichtkoepels hadden. Voordat ik een lichtkoepel kon bestellen moest ik wel de specifieke afmetingen weten.

Nadat ik alles had laten op meten heb ik de bestelling geplaatst. De bestelling werd eerder geleverd dan verwacht en daar was ik positief door verrast. Volgende week begint de aannemer met het plaatsen van de lichtkoepel. Eigenlijk kan ik niet meer wachten, omdat ik zo graag het eindresultaat wil zien. Helaas moet ik nog heel even geduld hebben, maar ik ben in ieder geval al enthousiast!