Loodgieter Waddinxveen ingehuurd

 

 

 

 

Na al een tijdje te twijfelen heb ik toch maar het toilet opnieuw laten repareren. Ik twijfelde omdat er eerst een paar tegels los lagen, dat was niet zo erg, maar nu was de wc ook nog eens verstopt. Natuurlijk wil ik dat dan gelijk gerepareerd hebben, want dat is niet echt hygiënisch. Ik heb gelijk loodgieter Waddinxveen gecontacteerd. De loodgieter Waddinxveen had gelijk al de volgende dag tijd, hij vond het een noodzaak om de verstopte wc gelijk te ontstoppen.
loodgieter

Afspraak

Hij kwam zijn afspraak na en kwam al gelijk de dag erna, helemaal top. Ook heeft hij gekeken naar andere dingen die aan vervanging toe waren, zo heeft hij de ruimte nieuw betegeld en heeft hij de waterbak vervangen. Alle werkzaamheden die hij deed perfect, je kon echt zien dat hij al een lange carrière achter de rug had. Er was nog niet eens een dagdeel voorbij en hij had het al geklaard, omdat hij nog wel even tijd had heeft hij buiten het toilet ook gekeken wat nog meer kon. Omdat dit niet de afspraak was heeft hij er een mooi prijsje van gemaakt. Dit vind ik nou echt klantvriendelijkheid en service, gewoon extra service verlenen en dan ook nog de klant matsen.

Ik ben echt heel erg tevreden met de dingen die de loodgieter voor me heeft gedaan. Mijn toilet heeft een heel nieuw uiterlijk en ziet er weer netjes verzorgd uit. Ik raad iedereen aan om even op de site van de loodgieter te kijken. Ik zou deze loodgieter inhuren bij welke huiselijke problemen dan ook!

Loodgieter-Waddinxveen-225x300