Maatwerk cortenstaal bloembak: de tuintrend van 2020!

Bij Tuinwaardig in Steenbergen bent u aan het juiste adres voor het vinden van prachtige bloembakken. Naast het aanbieden van diverse soorten en maten houten plantenbakken kunt u bij Tuinwaardig ook terecht voor cortenstaal bloembakken. Een cortenstaal bloembak geeft een prachtige sfeer in uw tuin. Door gebruik te maken van een cortenstaal bloembak van Tuinwaardig geeft u uw tuin een extra tintje! Bent u op zoek naar een unieke cortenstaal bloembak? Neemt u dan snel een kijkje op de website of in de winkel van Tuinwaardig in Steenbergen! De keuze is een reuze!

Tijdloze uitstraling

Door gebruik te maken van een cortenstaal bloembak merkt u dat u een hoge kwaliteit bloembak met een tijdloze uitstraling in uw bezit heeft. Tuinwaardig staat bekend om zijn pure Nederlandse ambacht en staat voor kwaliteit van de bovenste plank. De cortenstalen bloembakken van Tuinwaardig krijgen door de oxidatielaag een duurzame en tijdloze uitstraling. Daarnaast is een cortenstalen bloembak geschikt voor diverse bomen en planten. U kunt ook de bloembakken van Tuinwaardig zowel binnen als buiten gebruiken. De bloembakken kunnen dus tegen een stootje.

Roestproces van de cortenstaal bloembak

Alle bloembakken van Tuinwaardig worden ongeroest aangeleverd. Door de weersomstandigheden start het unieke roestproces! Hierdoor is geen één bloembak van cortenstaal hetzelfde. Hierdoor zijn alle bloembakken uniek in zijn soort en creeërt u een prachtige creatie in uw tuin. Alle bloembakken zijn voorzien van een stijlvol uiterlijk van een hoge kwaliteit. Tuinwaardig vindt het belangrijk dat de duurzaamheid van de bloembakken gewaarborgd word. Doordat u de bloembakken zowel buiten als binnen kunt gebruiken zijn de bloembakken sterk

Kenmerken corstenstaal bloembak

Een cortenstaal bloembak heeft unieke kenmerken. Zo herkent u deze prachtige bloembakken aan zijn roestkleurig uiterlijk. Door de weersomstandigheden gaan de bakken roesten en krijgt iedere bak zijn eigen uitstraling. De kwaliteit van de bloembak blijft hierdoor uiteraard in tact! Deze roestkleurige staalsoort herkent u aan zijn tijdloze donkerbruine roestkleuren. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor beelden. Een bloembak heeft een authentieke vintage look en daarnaast ook een robuuste, industriële uitstraling. Door gebruik te maken van deze prachtige bloembakken zet u echte eye catchers in uw tuin. De bloembakken van Tuinwaardig hebben een lange levensduur en zijn in iedere afmeting te verkrijgen. Alle bloembakken van Tuinwaardig worden in Nederland geproduceerd.

Over Tuinwaardig

Tuinwaardig staat bekend door te werken met onder andere duurzame houtsoorten. Naast het ontwerpen en creëren van prachtige cortenstaal bloembakken kunt u bij Tuinwaardig ook terecht voor unieke, op maat gemaakte houten plantenbakken. Tuinwaardig gebruikt alleen het aller beste hout! Bent u toch op zoek naar een bloembak van hout in combinatie met staal? Dit is geen enkel probleem!