Makkelijk en snel: de vlizotrap van Bouw-handel

vlizotrap

luikRecentelijk ben ik verhuisd. Een nieuwe woning, een nieuw begin en weer nieuwe klussen om te doen. Hartstikke leuk en ik had er dan ook veel zin in. Ik begon, natuurlijk, met de bovenverdieping en daar zat nog zo’n oude, uitschuifbare trap: een vlizotrap. Nu is mijn zolder niet heel erg groot. Te klein om er een slaapkamer van te maken. Dus ik besloot om de zolder maar te gebruiken als opslagplaats. Om de ruimte zoveel goed mogelijk te benutten om dus zoveel mogelijk op te kunnen slaan, heb ik toen besloten om de vlizotrap te laten zitten. Deze bespaart namelijk een hoop ruimte ten opzichte van een vaste trap. Maar hij was wel aan vervanging toe en ik vroeg me af of ze nog wel te verkrijgen zijn. Even Googlen dus, en al snel vond ik allerlei mooie zoldertrappen bij Bouw-Handel.

Ruime keus!

Ik dacht stiekem dat deze soort trappen uitgestorven waren, maar niets bleek minder waar. Bij Bouw-Handel bleek je een Fakro zoldertrap in allerlei soorten en maten te kunnen bestellen. Van houten varianten met die iconische look tot aan metalen versies met een stevig gevoel. Ook kun je kiezen voor een schaartrap met een extra moderne look en handig systeem. Ik moet trouwens bekennen dat de zoldertrappen echt super makkelijk te bedienen zijn en soepel en veilig naar beneden geklapt kunnen worden. Kortom, ik ben heel erg blij met mijn nieuwe trap! Heb jij ook nog zo’n oude zoldertrap? En is die aan vervanging toe? Bekijk dan eens het assortiment van Bouw-Handel en laat je inspireren!

zoldertrap kopen