Maximaal rendement met een SolaX omvormer

Met een SolaX omvormer zorg je dat de energie die door jouw zonnepanelen wordt opgewekt zo goed mogelijk bruikbaar wordt gemaakt voor je huis. Deze omvormers, verkrijgbaar bij Cool Prices, worden gemaakt door SolaX, een Chinees bedrijf dat onderdeel is van de Suntellite Group. Dit bedrijf is over de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste wat betreft omvormers en gaat voorop in de strijd op het gebied van productie, ontwikkeling en innovatie hiervan. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo gekomen is en waarom jij voor een omvormer van SolaX moet kiezen.

logo-1

Eigenlijk heeft een SolaX omvormer alles waar je naar op zoek bent in een goede omvormer, plus dat beetje extra. Op het eerste gezicht ziet deze er goed en mooi afgewerkt uit. Verder kun je, in het kort, zeggen dat het bijzonder efficiënt is, erg betrouwbaar is en dat allemaal voor een goede prijs. Daarnaast is het bereik werkelijk geweldig en kun je op simpele wijze, met behulp van WiFi, alles controleren. Toch is het belangrijkste wel de hoge kwaliteit qua efficiëntie van het product, hoewel alle extra’s mooi meegenomen zijn.

Klantenservice

Vaak laat de klantenservice van Chinese bedrijven voor Europese consumenten wat te wensen over. Bij SolaX gaan ze echter heel ver in het tevreden stellen van de klant, dus ook die van Cool Prices. Je kunt je vraag aan SolaX stellen en binnen 24 uur krijg je een deskundig antwoord. Wees niet bang dat je omvormer het niet doet, want je krijgt ook nog eens 10 jaar garantie voor zowel de enkelfase omvormers als de driefase omvormers. Bovendien krijgt ook de installateur deze langdurige garantie. Het zal dan ook niet snel gebeuren dat je SolaX omvormer stuk gaat, ook gezien het goede en betrouwbare ontwerp. Deze bevinden zich dan ook in een hoge beschermingsklasse, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor allerlei soorten beschadiging.

Ruime mogelijkheden

Hoewel SolaX nog een relatief nieuw bedrijf is, hebben ze wel meteen van begin af aan overal aan gedacht. Met als basis een hoge efficiëntie van 97,6%, is het product verder van alle gemakken voorzien. Zo kun je eenvoudig de status van je energieopwekking monitoren vanaf de SolaX app op je telefoon of tablet, of gewoon vanaf je computer door verbinding te maken met de omvormer (of omvormers) via WiFi. Op deze manier kun je in één overzicht al je energiedata bekijken. Verder verloopt de installatie volgens het principe van ‘plug & play’, wat inhoudt dat je niet urenlang een ingewikkelde handleiding hoeft te raadplegen. Ondanks deze technische snufjes, maakt de omvormer nauwelijks geluid. Dit is soms wel een bron van ergernis bij de omvormers van andere merken.