Met deze zonwering kom jij de zomer door!

De zon schijnt weer steeds vaker en dat betekent dat de zomer er weer aan komt. Hoewel het heerlijk is om lekker in de zon te zitten, is het ook goed om af en toe de schaduw op te zoeken. Vooral tussen twaalf en drie uur ‘s middags, wanneer de zon het felst is. Heb jij geen schaduw in de tuin? Dan kan je ook zelf schaduw creëren door zonwering op te hangen! In deze blog lees je alles over zonwering.

Knikarmschermen

Een van de mogelijkheden om schaduw te creëren, is door een knikarmscherm op te hangen. Knikarmschermen worden aan je huis boven een raam gemonteerd en klappen schuin naar voren uit, waardoor je een stukje schaduw krijgt in de tuin. Daarnaast houdt het ook de zon buiten je huis, doordat het boven een raam hangt.

Markiezen

Wanneer je niet op zoek bent naar schaduw in de tuin, maar graag een koeler huis wil, is het een goed idee om markiezen aan te schaffen. Deze monteer je boven de ramen en klappen 90 graden uit, waardoor je gehele raam beschermd wordt voor de zon. Hierdoor blijft je huis op zomerse dagen lekker koel. Het leuke aan markiezen is dat ze naast hun functionaliteit ook een gezellige uitstraling hebben. Twee vliegen in één klap dus!

Uitvalschermen

Tot slot kan je ook kiezen voor een uitvalscherm. Uitvalschermen monteer je net als knikarmschermen boven een raam aan je huis. Je hebt de keuze tussen elektrische schermen en handmatige schermen. Maar laat je hiervoor wel goed informeren door een specialist.

Bron: www.rainbow-collection.nl