Mijn ervaring met een Remeha ketel kopen

holland warmte 2

Remeha is een merk dat iedereen wel kent maar niet iedereen is er van op de hoogte dat Remeha ook CV-ketels verkoopt. Een Remeha ketel kopen, is dat ook de beste keuze die je kan maken. Uit de test van Vereniging Eigen Huis kwam Remeha als best getest, en na aanleiding hiervan, en van advies van wat familie en kennissen heb ik besloten dat dat hem werd. Een Remeha ketel kopen is wat ik gedaan heb, en ik heb er geen moment spijt van gehad!

holland warmte r

Aanrader

Remeha ketels zijn echte aanraders. Ik heb nadat ik de uitslag van de test had gezien, op verjaardagen en bijeenkomsten van familie, vrienden en kennissen rondgevraagd naar hun CV Ketel. Ik kwam tot de conclusie dat de Remeha ketel de beste keuze zou zijn. Ik heb me laten adviseren door de adviseurs van Holland Warmte en zij adviseerde mij zelfs de Remeha ketel. Nadat ik deze heb afgesloten, heb ik er een pakket bij gedaan voor een ontzettend scherpte prijs. Ik heb de garantie omhoog gedaan naar 13 jaar, in plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Toen ik dit gedaan had besloot ik alleen nog een servicecontract af te sluiten, en dan compleet te zijn. Dit servicecontract houdt in dat ik gebruik kan maken van de 24/7 service van Holland Warmte. Ook komt er een keer in de twee jaar bij mij thuis iemand de ketel een onderhoudsbeurt geven.

Ik ben oholland warmte r 2ntzettend blij met mijn keuze, en heb er geen moment spijt van gehad!