Nog meer relaxen

Er zijn verschillende manieren hoe je kan relaxen. Dit kan je doen door op de bank te hangen, in bed te liggen of zelfs buiten in het gras. Maar daar houdt het niet op. Met de hangmat heb je nog meer verschillende opties. Je kan ervoor kiezen om gewoon even uit te rusten erin of even in te dutten. Maar actief met iemand een spel spelen is natuurlijk ook een leuke optie.

Na een lange werkdag

Stel je voor, na een lange werkdag kom je thuis, warme avondzon die op je nieuwe hangmat schijnt. Je doet de deur open en loopt naar je hangmat toe. Gaat erin liggen en kan nog heerlijk even genieten van de zon. Door je hangmat in je tuin gehangen te hebben kan je dus nu nog een paar uur lekker relaxen in de zon.

Binnen of buiten?

Winters is het lekkerder om binnen te relaxen in je hangmat. Maar wanneer de lente weer aanbreekt is het beter om je hangmat weer buiten op te hangen. Naast uitrusten in de zon heeft je hangmat meer voordelen. Je kunt bijvoorbeeld in de zon liggen en hiermee vitamine D pakken. En dit is niet het enige voordeel, want je tuin ziet er nog eens een stuk kleurrijker uit.

Vakantie in eigen tuin

Geen zin om je koffer in te pakken? Maar wel trek in vakantie? Probeer eens lekker uitrusten in je hangmat. Het geeft je het gevoel alsof je weg bent. Lekker wegdromen in je hangmat tijdens een goed boek.

Hangmat en een standaard

Heb je een tuin maar geen bomen? Geen probleem, onze Hangmat met standaard is de oplossing hiervoor. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar. Bij een moderne tuin past een ijzeren standaard erg goed. De scherpe hoeken zullen goed gaan samen met de tuin. Heb je een tuin met veel groen? Dan is de houten standaard de juiste keuze. Het heeft een bruine kleur dat ervoor zorgt dat de tuin een nog natuurlijkere uitstraling krijgt.

Tussen de bomen

Geen ruimte voor een grote standaard in je tuin? Naast de optie van een standaard in je tuin, is een bevestigingsset en twee bomen ook een goede keus. Door hem tussen de bomen te hangen kan je even wegduiken in de natuur. Een frisse neus halen en lekker wegdromen in je hangmat. Buiten zijn is goed voor je, of het in de stad of in je tuin is maakt niet uit. Heb je maar één boom? Wellicht heb je een tuinhuisje op de juiste afstand en kan je beide kanten verbinden eraan. Zo kan je alsnog lekker luieren.