Op zoek naar een deurhor?

Unilux

Heb je genoeg gehad van die vervelende muggen en wil je eindelijk een deurhor aanschaffen? Dan ben je bij Unilux aan het juiste adres! Een bedrijf dat zich specialiseert in horren kan voor jou de beste hor regelen! Geen last meer van vliegjes en van muggen.

Verschillende soorten deurhor

Wij hebben verschillende soorten deurhorren in ons assortiment. Hierdoor kun je een hor kiezen die perfect geschikt is voor jou. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hor dat van links en rechts open kan? Of een simpele? Van welk soort materiaal wil je jouw hor hebben? Op de site krijg je keuze uit 6 onderwerp: plissé hordeur, rolhordeur, vaste hordeur, horren voor draaideur, horren voor openslaande tuindeur en horren voor schuifpui. De horren kunnen in verschillende maten worden geleverd. Op de site is elk product goed beschreven en kun je je echt verdiepen in het product. Bekijk de site en misschien vind je wel waar jij al heel lang naar zoekt!

Unilux

Waarom zou je Unilux kiezen en niet iemand anders?

Wij bij Unilux zijn constant aan het verbeteren. Sinds 1990 ontwerpen en produceren wij horren. Met al ruim 29 jaar ervaring zijn wij nog steeds aan het verbeteren. Wij proberen niet alleen de meest kwalitatieve producten te leveren aan onze klanten, maar ook de beste service. Wij bieden professioneel advies aan voor degene die niet weten waar ze naar moeten zoeken of iets te veel vraagteken hebben. Al onze producten hebben een garantie van 5 jaar.