Op zoek naar een douche of bad? Kijk dan hier

Ga ja je badkamer verbouwen? Renoveren misschien? Of moet die nog gebouwd worden? Een douche vervangen? Wil je overschakelen naar een cabine? Wil je mooie vrijstaand baden? Wil je een complete badkamer? In ieder geval ben je waarschijnlijk op zoek naar sanitair voor je badkamer, voor welke reden dan ook. Bij Q1 Sanitair zit je aan het juiste adres voor al je badmeubels, spiegels, douches, baden, kranen, radiatoren, toiletten, wastafels, tegels en badkamer accessoires. Kortom, voor al je sanitair zit je daar goed.

Douche

Wil je een goede douchecabine kopen? Zoek niet langer. Q1 Sanitair heeft de douche die je nodig heeft. Er zijn verschillende keuzes douches. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een douchecabine, inloopdouches, douches met een nisdeur en douchebakken. Er zijn ook verschillende soorten inkoopdouches te vinden bij Q1, namelijk een inloopdouchewand zonder profiel, een inloopdouche met mat zwart frame industrieel, met een mat zwart profiel, met chroom profiel en RVS profiel. Ook voor je douchegoten, douchekranen, regendouche en glijstangen zit je bij Q1 goed.

Bad

Wil je een bad in de badkamer? Ook dat heeft Q1 Sanitair natuurlijk voor je. Er is keuze uit vrijstaande baden, een inbouwbad van 150 centimeter tot en met 190 centimeter (met elke tien centimeter daar tussen als optie), een back to wall bad en whirlpool baden. Ze hebben ook een handdouche set (badset). Daarnaast heeft Q1 Sanitair ook badkranen. Die verschillen natuurlijk ook nog in hoe jij ze kan krijgen: chroom, RVS (look), mat zwart, voor op de badrand en vrijstaand.

Kijk voor al je sanitair behoeften bij Q1 Sanitair. Er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Je kan ook langs een van de showrooms gaan om even persoonlijk naar je douche, bad, toilet etc. te kijken. Zo kan je van dichtbij even de douche bekijken en uitproberen en weet jij zeker het juiste sanitair in huis te halen.