Parketvloer Bergen op Zoom levert topkwaliteit!

Parketvloer Bergen op Zoom

Parketvloer Bergen op ZoomVorige maand had ik een vriend meegeholpen met over verhuizen. Een paar weken daarvoor hadden we ook al de nodige werkzaamheden verricht zoals het verven van de muren en het leggen van nieuw laminaat. Omdat het dus een nieuwbouwwoning is, moest er eigenlijk nog alles aan gebeuren. Dit vonden wij dan ook niet erg want met de hele vriendengroep hadden wij het zo voor elkaar gekregen. Vooral het laminaat leggen was binnen een paar uur gebeurt. Omdat hij hier zeer goedkoop aan kon komen had hij zowel de eerste verdieping als de zolder hiermee gelegd.

Natuurlijk wil ik dan ook graag aan jullie delen waar hij dit gedaan had. Dit was namelijk bij de Parket en laminaatwinkel, wanneer je ze zelf online wil bezoeken dan moet je naar parket-laminaat-bergenopzoom.nl gaan. Hier vind je namelijk veel opties wat betreft parketvloer Bergen op Zoom.

parket en laminaatwinkel

Met hun producten krijg je een mooie vloer

Dat was precies wat die vriend van mij zei toen we met zijn alle bezig waren. Natuurlijk had hij bij meerdere aanbieders gekeken. De reden waarom hij voor parket-laminaat-bergenopzoom.nl had gekozen was omdat zij niet alleen de goedkoopste waren maar verder was hij ook nog zeer te spreken over de service. Vooral omdat dit de eerste keer was dat hij een parketvloer Bergen op Zoom kocht.

kurkHun parket bestaat dan ook voor 90% uit eiken vloeren. Volgens hun geeft dit een rijke en warme uitstraling. Hier was die vriend van mij dus ook naar op zoek. Wat er verder nog verteld werd was dat er twee mogelijkheden zijn om de vloer te behandelen, namelijk met gelakte of hardwax. De toplagen zijn dan ook beschikbaar in 3, 4, 6 of 8 mm. Ik hoop dat jullie hiermee voldoende informatie hebben, indien er nog vragen zijn, kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.