Populaire composiet vensterbank kleuren: Bianco C.

Composiet vensterbanken direct online bestellen bij NATUURSTEENvakman.nl. Wij hebben een prachtige collectie marmer composiet vensterbanken samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen. Iedere vensterbank van composiet wordt in onze eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuisbezorgd. Nergens ontvangt u een composiet vensterbank op maat voor deze prijs & binnen deze levertermijn. In een serie blogartikelen lichten wij diverse populaire kleuren toe. Ditmaal de kleur Bianco C.

NATUURSTEENvakman

Bianco C:

 

Bianco C heeft een egaal witte basiskleur met lichtgrijze fijnkorrelige marmercomposiet puntjes. Bianco C is een toegankelijke kleurtint die met haar neutrale uitstraling in veel uiteenlopende interieurstijlen prachtig tot haar recht zal komen. Niet voor niets een van de meest populaire vensterbank kleuren van dit moment. Is de Bianco C nog iets te donker en wilt u echt ‘wit’, dan adviseren wij de kleur polare. En wilt u juist iets meer body op het gebied van kleur, dan is de Bianco misschien wel wat voor u, of bekijk de kleur beige eens, deze zijn net een tikkeltje donkerder, maar met behoudt van een lichte en frisse uitstraling.

 

Wat is (marmer)composiet eigenlijk?

 

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen binnen composiet betreft ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst, uitgehard en uiteindelijk gepolijst. Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding biedt composiet veel keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen; Minimale wateropname, standaardafmetingen (diktes), maximale hardheid, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er).