Regel je overstappen gas en stroom hier

wiezijnwijBeste lezers, welkom op mijn blogpagina. Het artikel van vandaag gaat over hoe jij geld kunt besparen op jou energierekening. Ik weet dit omdat ik zelf enig tijd teveel betaald had. Natuurlijk weet je zoiets altijd pas achteraf wanneer het al te laat is. Daarom ga ik het hier vandaag over hebben in de hoop dat jullie deze fout niet maken. Ik had het hier laatst namelijk met mijn vader over. Omdat hij veel verstand heeft van dit soort zaken was het de uitgelezen persoon om mij te helpen. Ik liet hem alles zien en hij vond het inderdaad vreemd dat ik per maand zoveel geld kwijt was aan mijn energierekening. Gelukkig attendeerde hij mij op een site waar ik dit allemaal op kon controleren. Ik weet niet of jullie al bekend zijn met deze site, maar hij heet 123stroomengas.nl. Op deze site kun je gas en stroomprijzen met elkaar vergelijken. Heel handig dus om dingen te controleren of als je wilt overstappen gas en stroom. Het is een vergelijkingssite dat gratis is in zijn gebruik en tevens voorzien zij jou van een professioneel advies.

logo

Nu ben ik zelf dus van plan om over te stappen en dit gaat zeker lukken van behulp van 123 Stroom en Gas. Dus iedereen die vanaf nu geld wil besparen op hun energierekening en wil overstappen gas en stroom, dit is wat je moet doen.

De tip voor vandaag

gallery-img8kleinGa naar de site van 123stroomengas.nl. Hier krijg je een paar opties die je kunt doen. Wat ik gedaan heb is mijn postcode invoeren. Vervolgens kreeg ik een overzicht van beschikbare stroom aanbieders bij mij in de buurt. Je zult zien dat je aan de linkerkant van je scherm een aantal filter opties hebt. Gebruik deze, hierdoor krijg je een duidelijker overzicht van pakketten die voor jou interessant zijn. Vergelijk deze nog eens met elkaar en maak dan een keuze. Overstappen gas en stroom is dus zo geregeld, althans bij mij.