Seniorenhulp een specialist in ontruiming woning!

Ontruiming woning

Mijn moeder is afgelopen maand verhuisd naar een seniorenwoning! Na de verhuizing moest er nog het een en ander gebeuren met haar vorige woning. Deze woning moest namelijk zo snel als mogelijk woon klaar gemaakt worden. Helaas moest er veel gebeuren en vandaar dat ik het besluit nam om de ontruiming woning over te dragen aan een extern bedrijf. Maar waar kon ik een extern bedrijf vinden gespecialiseerd in ontruiming woning? Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Seniorenhulp!

Tijdens het bekijken van deze website was Seniorenhulp gelijk een interessante optie. Simpelweg omdat u bij dit verhuisbedrijf vele mogelijkheden heeft betreft het ontruimen van huurwoning. Zie hieronder de mogelijkheden die u heeft bij Seniorenhulp:

  • Selecteren en transporteren van achtergelaten bruikbare goederen
  • Het verwijderen van niet bruikbare goederen en deze verwerken op een milieuvriendelijke manier
  • Het verwijderen van vloerbedekking
  • Demonteren van niet originele zaken als voorbeeld: het plafond
  • Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in de badkamer en dergelijke
  • Kleine en grote herstelwerkzaamheden
  • Het verwijderen van plavuizen

Galerij4-goed-575x350

Seniorenhulp was voor mij de oplossing!

Dankzij Seniorenhulp zijn alle niet originele zaken hersteld, plavuizen zijn verwijderen, en dergelijke. De gehele woning is woon klaar gemaakt en er is voldaan aan de eisen van de makelaar

waar mijn moeder ontzettend blij mee is!

Bent u zoekende naar een geweldig verhuisbedrijf gespecialiseerd in het ontruimen van huurwoningen? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met Seniorenhulp. Zij verlenen een geweldige service, leveren kwaliteit en hanteren lage prijzen!

Ontruiming woning