Spanplafonds zijn helemaal in!

Ik ben altijd bezig met het leuker inrichten van mijn huis. Dit kan bijvoorbeeld al doordat je een nieuw bankstel koopt of een nieuwe lamp, maar soms moet je een grotere aankoop doen. Dit was laatst het geval. Mijn plafond heeft namelijk helemaal geen mooie kleur meer. Ik wilde hier iets aan doen, het hele plafond laten vervangen vond ik veel te duur en daarom ben ik op zoek gegaan naar een betere oplossing. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken naar een goedkopere maar mooie oplossing. Ik las erg veel recensies en nadat ik die gelezen had wist ik het zeker, ik moest naar de website van HMS Spanplafonds. Op deze website kan je een spanplafond kopen en dit leek mij wel wat. Dit zorgt voor veel minder rotzooi zodat je niet twee weken in een puinhoop hoeft te zitten. Buiten dat hoef je nooit meer te texen of schilderen omdat de spanplafonds afwasbaar zijn. De plafonds zij  ook schimmel en brand vrij en dit is natuurlijk super. Nadat ik al deze voordelen gelezen had wist ik het zeker, dit was wat ik wilde!

Dit ziet er super uit!

Inmiddels zijn de experts van HMS al langs geweest en heb ik nu een prachtig plafond! Ik ben super blij met mijn keuze en als ik de keuze weer moest maken had ik hetzelfde gedaan!