speciale Teak meubels

logo

eettafelEen goede kennis van mij adviseerde mij een aantal maanden geleden om Teak meubels te kopen. Deze meubels worden opmaat gemaakt naar jouw wensen. Zo kan je jouw eigen interieur inrichten geheel naar je eigen smaak. De goede kennis verwees mij door naar Wortman, waar ze volgens hem prachtige projecten afleveren. Toen ik een kijkje nam op de website zag alles er inderdaad fantastisch uit. De Teak meubels zijn van goede kwaliteiten. Ze worden namelijk gemaakt van speciaal hout. De meubels zijn natuurlijk wel wat duurder dan de meubels van de IKEA, maar dat is natuurlijk logisch. Wel zijn deze meubels gemaakt van betere materialen en gaan ze ook langer mee. 

Prachtig interieursalontafel

Na een aantal keuzes te hebben gemaakt koos ik ervoor om Wortman akkoord te geven en ze zijn direct aan de slag gegaan. Aangezien materialen uit andere landen moeten komen duurt het 6-8 weken voordat de meubels klaar zijn. Wel voldoet het dan volledig naar jouw wensen.

Sinds dat ik de nieuwe meubels in mijn woonkamer heb staan lijkt het huis stukke groter. Dit omdat ik meer ruimte heb gecreëerd door de juiste meubels te gebruiken. Het is daarom ook echt een aanrader om meubels van Wortman te kopen. Eigenlijk alles wat je alles wat je van een bedrijf verlangt hebben ze. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit. Bekijk de website voor meer informatie. Heb je vragen? Je kan te allen tijde contact opnemen.