Terrastegels uitgelicht: De Unicom Starker Quarzite

Wij begrijpen de rol van de juiste terrastegel binnen uw droomtuin.  Vandaar dat wij wekelijks een specifieke tegel / tegelserie uit ons assortiment ‘pikken’ waar we vervolgens iets meer over vertellen. Omdat het voorjaar er weer aankomt richten we onze aandacht ditmaal op een prachtige robuuste terrastegel van keramiek; De Unicom Starker Quarzite; Stoer, robuust, natuurlijk, warm en sfeervol, voor een levendig terras! Natuurlijk kunt u ons volledige assortiment ook op onze website vinden;  Keramische tegels voor het terras bij Tegelmegashop! Onderstaand vertellen we u wat meer over de Unicom Starker Quarzite:

tegelmegashop

De Unicom Starker Quarzite.

Van de Unicom Starker buiten tegels (2thick) is de Quarzite collection het meest populair. Deze prachtige serie heeft een natuurlijke uitstraling die bij veel van onze klanten in de smaak valt. De hele Unicom Starker quarzite collectie is in zowel als buitentegel als binnentegel verkrijgbaar. Door deze buiten en binnen tegel te combineren haalt u uw tuin in huis en andersom!  De Quarzite is een prachtige robuuste terrastegel van keramiek, 61,5×61,5×2 cm groot, slijtklasse 5 en een antislip waarde van R11: Ideaal voor buiten dus. Deze tegel is daarnaast van 1e keus topkwaliteit en geproduceerd in Italië. De ‘echte’ natuursteenlook zorgt voor een natuurlijke tegel met een stoer accent, ideaal voor een levendig en sprekend terras. Deze tegel is bij Tegelmegashop.nl verkrijgbaar in de kleuren Grey (diverse grijstinten met af en toe een accentje bruin), Green (grijs – bruin – zand tinten met een groene schijn) en de prachtige Gold, waarbij zand – bruin – grijs tinten gecombineerd worden met een goudachtige schijn.

 

Voor een mooie collectie keramische terrastegels bent u bij Tegelmegashop.nl aan het juiste adres! Keramische terrastegels zijn in vele soorten, kleuren en maten te krijgen. Het grote voordeel van keramische tuintegels is dat ze kleurvast, krasvast, vorstvrij en maatvast zijn en daarnaast geen vuil of vocht opnemen. Wilt u meer weten of eens rustig door ons assortiment bladeren, neem dan een kijkje op onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Roermond (nabij het retailcenter).