Tip: terras windschermen!

Xterior logo

Afgelopen weekend hebben wij op het werk met ons team een vergadering gehouden. Wij moesten veel aanpassen aan onze werkstijl en dingen anders aanpakken. Ook werd er gezegd dat wij toe zijn aan een nieuw windscherm, omdat het binnenkort erg koud wordt. Wij wilden een nieuw windscherm bestellen bij het bedrijf waar wij het oude windscherm hebben besteld, maar dat bedrijf bestond niet meer. Wij besloten toen om een nieuw bedrijf te zoeken dat terras windschermen voor ons kan zetten.

terras scherm

Eigen windscherm

Mijn baas kent een paar bedrijven die windschermen verkopen, maar hij wilde dit keer een speciaal windscherm. Hij zocht namelijk een windscherm dat op maat gemaakt kon worden. Mijn baas wilde ook een speciaal design op het windscherm. Een logo van het café met de naam erbij. Mijn team is gaan zoeken naar een bedrijf dat zulke windschermen maakt. Uiteindelijk kwamen wij uit bij een website genaamd Xterior. Zij leveren producten aan zowel particulieren als bedrijven. Dit is perfect voor ons. Je kunt het op maat laten maken en er je eigen design aan geven.

terras windscherm

Contact

Mijn baas besloot Xterior te bellen voor een afspraak. Zij wilden een dag langskomen om te bespreken waar wij precies naar op zoek zijn. Zij waren heel aardig en zeer vriendelijk. Wij hebben een afspraak gemaakt voor volgende week. Zij komen dan langs en meten ons terras. Ook bespreken wij samen het design. Het is zeker een aanrader om hier je windschermen en parasols te bestellen!