Tips voor het inrichten van jouw kamers

Het leuk inrichten van een kamer is een kunst die niet iedereen machtig is. Echter hebben zelfs professionals een aantal regels die zij volgen wanneer zij te werk gaan. In dit artikel hebben wij een paar tips die jij kan gebruiken zodat jij kan pronken met de inrichting van jou kamers. Veel leesplezier!

Licht

Zorg voor voldoende licht in je kamers. Dit kan met zowel zonlicht als met licht van sfeerlampen, al heeft zonlicht wel de voorkeur. Door voldoende licht in een kamer te brengen zorg je direct ook voor een levendige uitstraling. Kies daarom indien mogelijk voor een groot raam dat veel licht door laat of meerdere lampen zodat je de kamer van meerdere kanten kan belichten.

Vloerkleden

Een kamer is niet compleet zonder een vloerkleed. Het maakt niet uit of er laminaat of tapijt ligt, een vloerkleed brengt altijd iets extra’s. Let wel op dat niet elk type vloerkleed even goed werkt bij elke kamer. Ronde vloerkleden zijn minder populair dan de vierkante of rechthoekige varianten maar kunnen nog steeds een prachtig onderdeel van uw interieur zijn. Zo past een groot rond vloerkleed erg mooi onder een ronde tafel. Probeer de vorm van het vloerkleed altijd te matchen aan de vorm van de kamer en de vorm van de meubelstukken in de kamer.

Wanneer jij deze tips toepast bij het inrichten van je kamers zullen deze naar een hoger niveau getild worden!