Verkoop Led Lichten

led winkel

Led licht is misschien wel een van de meest trending onderwerpen op dit moment. Maar wat is er allemaal te koop in de winkels? 

Vervangen Oude Lampen

Led winkel verkopen zoals de naam al zegt vooral ledverlichting.  Je kan bijvoorbeeld kiezen om voor de lampen die je al in huis hebt hangen ledlampen te kopen in plaats van gloei- of spaarlampen. Dit zorgt voor energie besparing. 

Led Rails

Led Railspots zijn geweldig om een donkere hoek in huis te verlichten.  Deze kunnen makkelijk bevestigd worden aan het plafond of de muur. Echter geven deze wel een hoop licht. De led railspots zijn dus minder geschikt als sfeerverlichting. 

Led Paneel

Wil je in huis een optimale verlichting voor bijvoorbeeld een werkplek? Dab zit je in een winkel goed. Hier kun je bijvoorbeeld led panelen kopen. Dit is een groot rechthoekig vlak van led lichten. Dit geeft een optimale belichting op een groot oppervlakte. Deze panelen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het nalopen van lak op auto’s of motoren.  In het toilet zou dit ook een mooi plafond zijn. Mede door de mogelijkheid om het paneel in lichtniveau te kunnen verlagen. 

led winkel

led Strips

Led strips zijn een geweldige oplossing om sfeer in huis te creëren. Wanneer je een led winkel inloopt zullen deze strips meteen opvallen door de mogelijkheid om van kleur te veranderen. De meeste led strips zijn RGB. Hierdoor kunnen deze strips bijna elke gewenste kleur aannemen. Door het lage energie verbruik en de goedkope productie kosten.  Kunt u voor weinig geld een led strip kopen van maar liefst 10 meter. Genoeg om de hele kamer mee rond te gaan. 

Wifi Led Lampen

In de meer modernere led winkel zal je tevens led lichten tegenkomen die op wifi werken. Deze kunt u doormiddel van een app besturen. Zo kan je de lichten van tevoren aan zetten wanneer je ’s avonds laat thuiskomt. Dit zorgt voor een gezellige sfeer. Ook zijn deze lampen steeds vaker uitgerust met de functie om te reageren op spraakcommando’s.  Hiervoor heb je dan wel een smarthome speaker nodig.