Villa’s; in een videospel tot de realiteit

Villa’s; in een videospel tot de realiteit

Misschien ken je het wel van vroeger; een spel als Sims waarin je de huizen van je dromen kon bouwen. Veel jonge meiden en jongens speelden dit jarenlang. De huizen werden nog gekker dan je kon dromen. Maar, voor velen is het niet bij een droom gebleven. Het huis dat je vroeger online bouwde, kun je nu in het echt laten maken.

Creëren met je creativiteit

Hoe je vroeger dieren tekende met de ‘verkeerde’ kleuren, hebben kinderen vaak al een droomhuis voor ogen. Een villa als boomhut of een kasteel, niks is te gek volgens je creativiteit. Het maken van deze ontwerpen kon in verschillende online spellen. Als je jezelf pas echt wilde uitdagen, ging je een notariswoning bouwen. Dit vroeg door de verschillende dakkapellen en ramen om redelijk wat oefening. Welke kleuren en materialen je wilde gebruiken, was helemaal aan jou. Maar ook de vorm van het huis, de ligging en de tuin met accessoires kon je zo gek niet bedenken. Toch zijn deze creatieve droomwoningen niet onrealistisch. Je kunt er precies een na laten bouwen als je dat wilt.

Omzetten in de realiteit

Het droomhuis dat je al jarenlang voor ogen had, kan de realiteit worden. Wil je een villa, dijkwoning of notariswoning bouwen? Dan kun je alle details bepalen, van verschillende kleuren, materialen, dakpannen of een rieten dak tot aan de aspecten binnenshuis. Een kantoor aan huis zou voor velen ook een ideale setting zijn, waarin thuiswerken in rust en stilte kan. Je droomhuis moet natuurlijk aan al je eisen en wensen voldoen, bedenk je daarom wat je graag allemaal in huis zou willen hebben. Misschien komt je familie uit het buitenland wel eens op bezoek, hoe fijn zou het dan zijn om een logeerkamer te hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos, zo krijg jij precies het huis waar je altijd al van hebt gedroomd.