Voeg kleur toe aan je interieur!

tafelzeil

In je huis breng je meestal veel tijd door, zeker op regenachtige dagen en al helemaal in de corona-tijd wanneer er lockdown regels gelden. Het is dus belangrijk dat je jezelf prettig voelt in je huis. Een saaie woonkamer helpt daar meestal niet bij. In dit artikel geven we je daarom graag wat tips over hoe je jouw huis op kunt fleuren met wat extra kleur!tafelzeil

Pak de kwast

De meest voor de hand liggende manier om wat kleur in je huis te krijgen is natuurlijk door met een kwast en een leuk kleurtje verf aan de slag te gaan. Je kunt er voor kiezen om een of meerder muren te schilderen. Een andere optie is om wat meubels te verven zodat je een leuk accent krijgt. Schilder bijvoorbeeld een apothekerskastje in dezelfde kleur als de boekenplanken die erboven hangen om een leuk effect te creëren.

Gekleurde meubels

Ben je niet zo handig of heb je weinig tijd om te verven? Je kunt er ook voor kiezen om een akst te kopen die al een leuk kleurtje heeft. En wat dacht je van een leuke gele bank in de woonkamer? Wat ook erg leuk kan staan is allemaal verschillende kleuren stoelen aan de eettafel. Dat geeft een leuk en speels effect aan de eetkamer.

Gebruik accessoires

Als bovenstaande tips allemaal iets teveel geld kosten kun je ook kleine denken. Door kleurrijke accessoires te kopen kun je jouw huis ook een nieuwe look geven. Denk aan iets leuks voor aan de muur zoals een schilderij of fotolijstje. Of een leuke kandelaar op tafel. Ook kun je een tafelzeil gebruiken op de tafel. Als je kiest voor een gekleurd tafelzeil dan geef je meteen de hele tafel een nieuwe look. Vaak beschermt deze je tafel ook nog eens tegen krassen. Tot slot een tip die altijd zorgt voor wat instant happiness in huis: koop een vrolijke bos met bloemen, en geef deze een mooie centrale plek in je kamer.