Voor kunststof boeidelen moet u hier zijn!

boeidelen

kunststof boeidelenBent u al een tijdje opzoek naar leuke manieren om uw huis op te knappen vanaf de buitenkant? Neemt u dan eens een kijkje op de website van NPI voor kunststof boeidelen. Dit zorgt ervoor dat de dakrand van uw huis er veel beter uit komt te zien. Een tijdje geleden kwamen wij tot de conclusie dat ons huis er van buiten wel wat beter uit zou kunnen zien. We gingen daarom opzoek naar een oplossing en deze was dichterbij dan dat we dachten.

Het dak van onze buurman werd namelijk gerenoveerd. Dit vonden we er leuk uitzien en daarom vroegen we hem door wie hij dit had laten doen. Hij vertelde ons toen over NPI en dat hij erg tevreden is over dit bedrijf. Wij keken vervolgens op de website en hier kwamen we de kunststof boeidelen tegen. We maakten vervolgens een afspraak met dit bedrijf om te kijken wat er allemaal mogelijk was bij ons huis. Ze gaven ons ook een advies waar we echt wat mee konden. Uiteindelijk kregen we een offerte en dit zorgde ervoor dat alles goed duidelijk was.

 kunststofGeen spijt van onze keuze!boeidelen

Sinds ons dak gerenoveerd is hebben we nog geen moment spijt gehad. Het ziet er echt prachtig uit en dit is precies wat we wilden. NPI heeft goed werk afgeleverd en ze hebben de juiste service aangeboden. Ze hebben alle stappen van het proces uitgelegd en wij kunnen dit zeker aanraden.