Wat kan de glasfolie van windowdeco allemaal voor jou betekenen

windowdeco-4001Hallo allemaal, gezellig dat jullie weer op mijn blog te vinden zijn. Zelf hou ik enorm veel van het geven van goede tips. De meeste geef ik dan ook die met wonen te maken hebben. Ik ben dit blog dan ook gestart om jullie een hoop speurwerk te besparen. Het is namelijk al moeilijk genoeg om online de juiste bedrijven te vinden. Het aanbod voor alles is tegenwoordig zo groot dat je al gauw de weg kwijt kunt raken. Gelukkig besteed ik veel online en koop veel verschillende items. Zo was ik laatst op zoek naar gesneden raamfolie. Dit omdat ik boven op de eerste verdiepen een transparante raamfolie wil hebben zodat de mensen minder goed naar binnen kunnen kijken. Ik wou dat ook nog met een mooie print er op. Ik had zelf al iets in gedachten, dus ging op zoek naar een bedrijf waar ik zelf het ontwerp kon maken.  Gelukkig bood de glasfolie van windowdeco daar een oplossing voor. De wijze waar op het kon doen was heel eenvoudig. Ik zal hem jullie uitleggen.

plakletters-raam-ruit-rood-220x150

Bij WindowDeco kun jij je eigen ontwerp maken

Raamfolie_Gesneden_Logo_website_buitenkant-220x150Zoals gezegd kon ik dus via hun site mijn eigen ontwerp maken. Ik moet zeggen dat ik hier lang naar op zoek was. Op de meeste websites kon je alleen maar kiezen uit vooraf bedrukte glasfolie. Maar op windowdeco.nl werkt dit heel eenvoudig. Je kiest eerst wat voor soort raamfolie je wilt. Ik had voor gesneden raamfolie gekozen. Vervolgens kom je op een pagina waar je alles zelf kunt ontwerpen. Dit had ik ook gedaan. Nadat je klaar bent kun  je deze opslaan en door met de afronding van de bestellen. Echt heel leuk om te doen en ook nog eens eenvoudig. Ik hoop dat jullie hier ook mee aan de slag gaan, want je kunt er van alles laten bedrukken. Zeker de moeite waard om eens te kijken wat glasfolie van windowdeco voor jou kan betekenen!