Welke kleuren betonnen vloeren zijn er?

Een betonnen vloer is een mooie en moderne toevoeging aan je interieur. Het geeft een tijdloze uitstraling en is makkelijk schoon te houden doordat er geen plinten zijn waar stof tussen kan komen. Het heeft dus erg veel voordelen. We kennen allemaal de grijze betonlook verf, dit is een klassieke kleur en is daarom ook veelvoorkomend. Maar welke kleuren betonnen vloeren zijn er nog meer verkrijgbaar?

Waar kun je betonnen vloeren kopen?

Allereerst is het belangrijk om te weten waar je betonnen vloeren kunt kopen. Hierna kun je ook onderzoek gaan doen naar welke kleuren er zijn en wat goed bij jouw interieur zal passen. Je kunt beton en beton ciré kopen op het internet. Er zijn verschillen tussen beton en beton ciré, ga na welke van de twee het beste aan jouw eisen voldoen. Zo is een betonnen vloer namelijk dikker dan beton ciré. Beton ciré is dun en wordt gesmeerd, hierdoor kun je het bijvoorbeeld ook aanbrengen op wanden, in tegenstelling tot beton. Beton ciré bestaat onder andere uit cement en kleurstof. Dit is de reden waarom beton ciré in vele kleuren beschikbaar is, je kunt kiezen uit talloze kleuren.

Het combineren van een betonnen vloer

Een betonnen vloer is een tijdloze investering: het blijft voor lange tijd mooi, zowel de kwaliteit als de uitstraling. Het is belangrijk dat je tevreden bent met je interieur. Zo zorg je voor rust, eenheid en gezelligheid. De keuze voor verf is eindloos. Er zijn vele verschillende soorten en kleuren. In combinatie met een betonnen vloer staat klakverf erg mooi. Kalkverf bevat een mooie finish wanneer het is opgedroogd. Je kunt deze verf kopen op een kalkverf webshop. Om zeker te weten dat al je wensen mooi bij elkaar passen als het gaat om de inrichting van je interieur is het raadzaam om al je kleurencombinaties en materialen op een wit vel papier te plakken. Op deze manier kun je in één oogopslag zien hoe alles bij elkaar eruit komt te zien. Wanneer je nog niet tevreden bent, kun je nog aanpassingen doorvoeren. Dit is namelijk erg lastig als je alle producten al gekocht hebt en veel geld hebt uitgegeven.