Wilt u een specialist benaderen om een dakgoot reparatie uit te voeren?

De eerste zware regenbuien hebben ons kleine kikkerlandje alweer met een bezoek vereert. Tot het voorjaar weer in zicht komt, zullen we het voorlopig met dit weer moeten doen. De eerste regenbuien hebben ons er ook aan herinnerd dat onze dakgoot lekt. Dit lekken van de dakgoot was vorig jaar ook al een feit echter hebben we het zijn beloop gelaten toen het mooie weer eraan kwam en wij eigenlijk geen last meer hadden van een lekkende dakgoot omdat de regenbuien vele malen minder heftig waren. We hadden afgesproken dat de dakgoot een reparatie diende te ondergaan voor het slechte weer eraan kwam. Dat is niet helemaal gelukt maar alsnog is de dakgoot toe aan een reparatie. We zijn het internet maar weer eens ingedoken en hebben google laten zoeken naar ‘dakgoot reparatie’. Tal van sites hebben we voorbij zien komen en bij geen van allen hadden we het juiste gevoel. De volgende dag hebben we onze zoektocht hervat en belanden we op de site van acdak.nl. Deze site gaf ons direct het vertrouwde gevoel waar we naar opzoek waren. We hebben telefonisch contact gelegd met de vraag of zij een dienst als ‘dakgoot reparatie’ konden leveren en dit was geen enkel probleem. In het daarop volgende mailtje hebben we uitgelegd wat precies het probleem is en waarom we een dakgoot reparatie nodig hebben. Na nog enkele telefoontjes over en weer was het helder wat voor dakgoot reparatie er precies nodig was en aan de hand daarvan hebben we een offerte ontvangen voor de dakgoot reparatie. Deze offerte viel ons reuze mee en we hebben dan ook akkoord gegeven voor de reparatie. We hebben er nog wel twee weken op moeten wachten voor het zover was dat de dakgoot werd gerepareerd maar nu is het dan toch eindelijk zover dat de dakgoot niet meer lekt met een zware regenbui. We hadden het veel eerder moeten doen want de kosten vielen ons reuze mee en de service van het bedrijf is ook nog eens super. Mochten we weer eens een reparatie nodig hebben aan onze dakgoot of dak, dan weten wij waar we moeten zijn.

Dit is de site waar u zijn moet als u een dakgoot reparatie nodig heeft

Op het gebied van dak en dakgoot reparatie kun je te kust en te keur terecht bij de meest willekeurige bedrijven. Echter het vinden van een vertrouwd adres is daarbij niet altijd even makkelijk uit te filteren. Wij zijn blij dat wij de keuze voor deze site hebben gemaakt en daarmee een vertrouwd en vakkundig bedrijf hebben gevonden voor onze reparaties.

Ons dak is weer in goede staat

Dankzij de site acdak.nl hebben wij een vakkundig gerepareerde dakgoot en zijn uiterst tevreden met deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben kunnen adviseren
  • Zij ons een passende offerte hebben gegeven
  • Zij de gemaakte afspraken netjes zijn nagekomen

Indien u een reparatie nodig heeft aan uw dak of dakgoot neem dan zeker een kijkje op deze site en laat u net als ons overtuigen van een zeer scherpe offerte en fantastisch vakmanschap dat zij leveren.