houten zwembad behoord ook tot de opties

Een inbouw zwembad kennen we allemaal, dat was ik ook van plan om dit aan te schaffen. Ik hield er persoonlijk eigenlijk niet zo van dat het zo strak afgewerkt was, en dat het ook nog eens glad zou kunnen worden als het nat werd. Nu kwam ik er achter dat bij het bedrijf BodyFit ook houten zwembad tot de opties behoorde, gelijk ben ik gaan kijken voor een houten zwembad en ook gelijk gevonden. Het bedrijf BodyFit is zeker één van mijn favorieten!

Houten-zwembad3

Perfect zwembad

Veel wensen zaten er aan mijn zwembad idee, toen BodyFit bij mij thuis kwam om alles op te meten en de tekeningen te laten zien, zeiden ze dat ik alles aan hun kon overlaten. Ik had wel goede dingen over BodyFit gehoord dus vertrouwde erop dat het allemaal wel goed zou komen. Al snel bleek het een goede beslissing te zijn geweest. De medewerkers begonnen aan de bouw en al snel was het zwembad zichtbaar, mooi van hout en goed afgewerkt. Ik ben er zo blij mee, het past goed bij de rest van de tuin en mijn wensen zijn er in verwerkt.

zwem4

BodyFit heeft topdiensten

Naast dat ik heel blij was over de aanleg en over de werking van het bedrijf, kon ik erna ook genieten van alle goede services die BodyFit aan te bieden heeft. Zo heb ik een onderhoudscontract afgesloten, dat is allemaal veel voordeliger als dat ik het zelf moet doen, korting op onderhoudsproducten en nog veel meer, kortom BodyFit is helemaal geweldig!