Tapijttegels van Magic Carpets

boss_5520_naturel_2Mijn schoonouders gaan verhuizen. Ze hebben de sleutels gekregen van een bejaardenflat. Dit is een enorme stap voor hen, aangezien ze een mooi huis met tuin moeten verlaten.

Tappijttegels van Magic Carpets

Nou dachten mijn schoonbroer en ik dat het verstandig zou zijn om de flat met laminaat te beleggen omdat dat weinig onderhoud vergt. Mijn schoonvader is echter bang dat dat gladde hout er voor zorgt dat hij uitglijdt en valt. Zij willen liever gewone vloerbekleding. Afgelopen weekend hebben we een Pow wow gehad. Veel gelachen, maar ook een traantje weggepinkt want we hebben allemaal onze herinneringen aan het ouderlijk huis. Bij een kopje koffie met gebak hebben we gezocht naar de ideale oplossing voor de nieuwe flat.

boss_5580_rood
Gewoon vloerbekleding

Na wat zoeken op het net kwamen we bij de Tappijttegels van Magic Carpets uit Nijkerk. Vrij snel hadden pa en ma besloten welke kleuren ze voor welke kamer wilden en hebben we direct de tegels besteld. Ze worden overmorgen geleverd, zodat we voor het komende weekend alles gelegd hebben. Mijn lief was blij dat we op een hele plezierige wijze geholpen hebben dat haar ouders een prima beslissing hebben kunnen nemen. Nu moeten we nog een super de luxe stofzuiger als cadeau van alle kleinkinderen om die nieuwe tegels goed en makkelijk schoon te houden, gaan kopen. Hoe het ook zij, het grote aanbod, ook wat prijzen betreft, aan Tappijttegels van Magic Carpets heeft ons geholpen om makkelijk en snel een keuze te maken, zonder er al te veel tijd in te moeten steken.

boss_lines_grijs_5645